Stoiximan Super League

Πήραν… μπροστά οι μπουλντόζες για το νέο «σπίτι» του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό!

Ένα ακόμα βήμα, προκειμένου το όνειρο της δημιουργίας του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού να πάρει... σάρκα και οστά, έγινε σήμερα (6/4), με την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό. Δείτε τις φωτογαφίες.

Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά στον Βοτανικό και το όνειρο όλων των φίλων του Παναθηναϊκού, για ένα νέο, υπερσύγχρονο γήπεδο, αντάξιο της αγαπημένης τους ομάδας, είναι ένα βήμα πιο κοντά προς την ολοκλήρωσή του!

Συγκεκριμένα, σήμερα (6/4) ξεκίνησαν οι πρόδρομες εργασίες, οι οποίες απαιτούνται για την ανέγερση του «σπιτιού» του «τριφυλλιού» στο συγκεκριμένο χώρο!



Από εκεί και πέρα, φυσικά, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι τα... εγκαίνια αφού, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, απαιτούνται 36 μήνες. για την ολοκλήρωση των έργων.

Διάστημα το οποίο θα αρχίσει να μετράει μετά από τις σχετικές υπογραφές που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ νομοθετικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Και αυτό γιατί, ουσιαστικά, απαιτούνται μόνο τα τελευταία έγγραφα που πρέπει να αποστείλει ο κατασκευαστής στο ελεγκτικο συνέδριο και να εγκριθούν στην συνέχεια. Κάτι ωστόσο που είναι περισσότερο τυπικό ως «θέμα»...

Από εκεί και πέρα, τα έργα θα αρχίσουν μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο βήμα.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον χώρο και βίντεο από τις δηλώσεις
























































Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x