Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να νικήσει τον Άρη και να στείλει μήνυμα σε όσους τον θεωρούν χαμένο ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε όσα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει και της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά ο έμπειρος ρεπόρτερ, τόνισε ότι η νίκη για το «τριφύλλι» είναι μονόδρομος στο συγκεκριμένο ματς, καθώς θα συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα, γεγονός το οποίο θα στείλει και ένα... μήνυμα σε όλους όσους θεωρούν την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, «χαμένη»: «Καίγεται για νίκη ο Παναθηναϊκός. Ο Άρης θα παίξει το ματς σαν να είναι τελικός. Το κακό για τον Παναθηναϊκό θα είναι το κρύο-ζέστη. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Να πάρει τη νίκη και να στείλει μήνυμα σε όλους όσους τον θεωρούν χαμένο. Θα πρέπει να μειώσει τη διαφορά όταν οι άλλοι θα παίζουν μεταξύ τους. Αν δεν το κάνει τώρα θα πρέπει να κάνει σερί νίκες σε ντέρμπι».

Αναφορικά με την ενδεκάδα της αναμέτρησης, ο Tάσος Νικολογιάννης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές δεδομένης και της κούρασης που υπάρχει στους παίκτες από τα συνεχόμενα ντέρμπι: «Δεν αποκλείω να γίνουν αλλαγές. Η ομάδα προέρχεται από δυο ντέρμπι υψηλών απαιτήσεων όπου αρκετοί βασικοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μπορεί να δώσει ανάσες ο Τερίμ. Οι "σίγουροι" Βαγιαννίδης και Ιωαννίδης θα είναι στην 11αδα. Δεν ξέρω τι θα κάνει με τον Μπερνάρ ο οποίος έχει κουραστεί πολύ. Αν ο Τερίμ κρίνει ότι κάποιοι παίκτες είναι στα "κόκκινα" μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές.»

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x