Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία στο ντέρμπι, καθοριστική στιγμή η μη αποβολή του Γαλανόπουλου»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ.

Το σχόλιό του για την ήττα (1-2) του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε πως «είναι μία ήττα, που έτσι όπως ήρθε, αδικείται ο Παναθηναϊκός. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Ήταν πολύ καλύτερη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, παρότι προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο, όμως, η εικόνα του ήταν τελείως διαφορετική και φαινόταν ότι αυτός θα βάλει ένα δεύτερο γκολ, αλλά σε μία αντεπίθεση το δέχθηκε».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τη διαιτησία του Ιταλού Σότσα, τόνισε πως ήταν «καθοριστική η στιγμή της μη αποβολής του Γαλανόπουλου στο φάουλ πάνω στον Μαντσίνι. Έχει ευνοηθεί εκεί 100% η ΑΕΚ. Ήταν πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Γενικά ο Ιταλός προστάτευσε την ΑΕΚ και σε άλλες κίτρινες κάρτες. Είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά για τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα, όμως, συνεχίζεται».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x