Stoiximan Super League

Κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό - Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής

Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής κατέθεσε ο Παναθηναϊκός λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αίτημα για την αναβολή της 9ης και της 10ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από πολλά κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στην ομάδα.

Οι πράσινοι βασιζόμενοι σε ειδική διάταξη του ΚΑΠ η οποία αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξει αναβολή αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω υγειονομικών θεμάτων, και συγκεκριμένα λόγω κορωνοϊού, ζητούν την μη διεξαγωγή των αναμετρήσεων που είναι προγραμματισμένες για την αυριανή ημέρα.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις ομάδες για να ληφθεί η απόφαση για την αναβολή των αγώνων. Όπως μετέφερε στον "αέρα" του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, ενδέχεται να υπάρξει η απόφαση μέσα στις επόμενες ώρες, αν και η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει πως η συνεδρίαση του Συνεταιρισμού για το θέμα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα πρώτα κρούσματα προέκυψαν τρεις ημέρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ανήμερα του ματς με τον ΠΑΟΚ υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις των πιθανών κρουσμάτων. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στους πράσινους γίνονται καθημερινά μοριακά τεστ.

Την Πέμπτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ρεπό και στον εργαστηριακό έλεγχο της Παρασκευής προέκυψαν περισσότερα από 20 κρούσματα. Κρούσματα τα οποία στην πλειοψηφία τους αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είναι ασυμπτωματικοί είτε με ήπια συμπτώματα.

Μετά τα ευρήματα αυτά οι πράσινοι κατέθεσαν -όπως ήταν λογικό- το αίτημα για την αναβολή των αγώνων. Η τελική απόφαση, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγακς αναμένεται αύριο όταν και θα γίνει η τηλεδιάσκεψη, όπως γίνονται ενέργειες για να υπάρξει η απόφαση μέσα στην ημέρα. Κάτι που είναι και το λογικό καθώς οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν ταξίδια, για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, δηλαδή, η ΑΕΚ να πετάξει για τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη και ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Αθανασίου...



Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας...
Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x