Stoiximan Super League

Τι αναφέρει ο ΚΑΠ για τις υγειονομικές κρίσεις κορωνοϊού και τα αιτήματα αναβολής αγώνων

Διαβάστε τι αναφέρει ο ΚΑΠ για το αίτημα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την αναβολής αγώνων.

Το δικαίωμα αιτήματος για την αναβολή αγώνα στην περίπτωση πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού δίνει ξεκάθαρα ο ΚΑΠ στις ομάδες και στην συγκεκριμένη περίπτωση στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε τι αναφέρει το σχετικό άρθρο του ΚΑΠ

Άρθρο 11 Διάρκεια, ημέρα και ώρα τέλεσης αγώνα παράγραφος 5:

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει την ημέρα, την ώρα και το γήπεδο τέλεσης αγώνα, υποχρεούται όμως να ειδοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους και το αρμόδιο Τμήμα Τάξης τουλάχιστον σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν από την εκ νέου ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα.

Το 48ωρο αρχίζει από την αποστολή της ειδοποίησης, με FAX ή ηλεκτρονική αλληλογραφία, από τη διοργανώτρια στους εμπλεκόμενους. Κατ' εξαίρεση για υγειονομικούς λόγους και μόνο όταν πρόκειται για την περίπτωση πανδημίας (Covid-19), η ανωτέρω προθεσμία δύναται να συντμηθεί περαιτέρω σε τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ και η εκάστοτε διοργανώτρια αρχή για τα επαγγελματικά και τα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων με αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ. της ή του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου / Αντιπροέδρου αυτής, μπορούν να αποφασίζουν την αναβολή αγώνων ή αγωνιστικών ημερών σε ειδικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Αντιστοίχως με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας μπορεί να αναστέλλεται η έναρξη ή η συνέχιση ενός πρωταθλήματος ή ακόμα και να διακόπτεται αυτό οριστικά υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζονται διατάξεις του παρόντος κανονισμού(SL).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x