Stoiximan Super League

Απίστευτο: Αναγκαστική αλλαγή… όλη η αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού, εκτός και ο Χουάνκαρ - Έξαλλος ο Τερίμ!

Απίστευτη ατυχία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βλέπει… όλη την αριστερή πλευρά του να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τη Λαμία, καθώς μετά τον Βέρμπιτς τραυματίστηκε και βγήκε και ο Χουάνκαρ!

Άτυχος για δεύτερη φορά μέσα σε 23 λεπτά στέκεται ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, στην αναμέτρηση με τη Λαμία για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας! Το «τριφύλλι» είδε τον Βέρμπιτς στο 13' να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Σλοβένος αντιμετωπίζει κάποιον μυϊκό τραυματισμό, με τον Αϊτόρ να μπαίνει στη θέση του.

Ούτε δέκα λεπτά μετά, ωστόσο, προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Χουάνκαρ! Ο Ισπανός έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να μην μπορεί να συνεχίσει, έκανε, όμως, νόημα στον πάγκο ότι θα το παλέψει, προκειμένου να μην κάνει ο Φατίχ Τερίμ και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή. Τελικά, δεν τα κατάφερε κα βγήκε και αυτός, με τον Μλαντένοβιτς να περνάει στο παιχνίδι στο 23'. Όλη η αριστερή πλευρά των «πράσινων», δηλαδή, έγινε αναγκαστική αλλαγή!

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή έκανε έξαλλο τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού, που τα έβαλε με την τύχη του, βγάζοντας φανερά εκνευρισμένος το σακάκι του.

Παναθηναϊκός: Αναγκαστική αλλαγή και ο Χουάνκαρ στο ματς με τη Λαμία

Παναθηναϊκός: Αναγκαστική αλλαγή και ο Χουάνκαρ στο ματς με τη Λαμία

Παναθηναϊκός: Αναγκαστική αλλαγή και ο Χουάνκαρ στο ματς με τη Λαμία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x