Stoiximan Super League

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού: «Κατάντησε ρουτίνα πλέον η εις βάρος μας αδικία»!

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για τη φάση του 57' στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον μη καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Σπόραρ από τον Ντόη!

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός φωνάζει για τη διαιτησία του Γερμανού Μπριχ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα για τη φάση του 57ου λεπτού!

Θυμίζουμε, τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας στο Φάληρο και με το σκορ στο 0-0, ο Μάγκνουσον έκανε τρομερή αλλαγή παιχνιδιού, ο Παλάσιος γύρισε, με τον Σπόραρ να τσιμπάει την μπάλα και να πέφτει μετά από επαφή με τον Ντόη. Ο Μπριχ, ωστόσο, έδειξε να συνεχιστεί το ματς, παρά τις φωνές των φιλοξενούμενων για πέναλτι, ενώ δεν τον κάλεσε καν το VAR να πάει να δει τη φάση!

Στην ανακοίνωσή του, το «τριφύλλι» αναφέρει ότι η απόφαση αυτή «αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα» και συμπληρώνει: «Κατάντησε ρουτίνα πλέον η εις βάρος μας αδικία».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Για ακόμα μία φορά εφέτος μία εις βάρος μας διαιτητική απόφαση, ο μη καταλογισμός πέναλτι στην ανατροπή του Σπόραρ στο 57ο λεπτό, αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα. Κατάντησε ρουτίνα πλέον η εις βάρος μας αδικία.

Δείτε τη φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x