Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2026 ο Κρυπαράκος

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Κρυπαράκο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ανακοίνωσε σήμερα (05/12) ο Παναθηναϊκός.

Παραμένει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χρήστος Κρυπαράκος, όπως έκανε σήμερα γνωστό η «πράσινη» ΠΑΕ.

Με τον 20χρονο εξτρέμ, που αγωνίζεται με την δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» εδώ και μια διετία, να υπογράφει νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χρήστου Κρυπαράκου. Ο 20χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026, ενισχύοντας στην παρούσα φάση τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Χρήστος, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2015 μετά από παρουσία του στην ακαδημία «Couros FC» που ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω”, δήλωσε ο Χρήστος Κρυπαράκος μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x