Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έρχεται τετράδα αγώνων με τεράστιο πρέπει για τον Παναθηναϊκό - Με Χουάνκαρ βασικό στο Περιστέρι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM την ανάγκη του Παναθηναϊκού να κάνει το 4x4 στα ματς που ακολουθούν και αναφέρθηκε στη εκ νέου συνύπαρξη Αϊτόρ και Χουάνκαρ κόντρα στον Ατρόμητο.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό οι νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν και με τα οποία θα κλείσει την χρονιά, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια τετράδα αγώνων όπου το πρέπει είναι με κεφαλαία γράμματα. Με τον Ατρόμητο πρέπει να πάρει τρίποντο, με τη Μακάμπι Χάιφα πρέπει να προκριθεί, ιδανικά με νίκη ή έστω και με ισοπαλία. Μετά παίζει στον Βόλο, όπου πρέπει να κερδίσει και κλείνει τα παιχνίδια με τα Γιάννενα στη Λεωφόρο, επίσης που πρέπει να πάρει. Αν τα κλείσει καλά, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να πάει τουλάχιστον πρώτος στα ντέρμπι και ειδικά σε εκείνο με την ΑΕΚ, που είναι όταν επιστρέφει η ομάδα τον Γενάρη. Άρα πρέπει να κάνει τις νίκες για να έχει τουλάχιστον τον ένα βαθμό διαφορά, ή μπορεί και παραπάνω γιατί θα προηγείται το Ολυμπιακός-ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το Σάββατο θα παίξει κανονικά ο Χουάνκαρ στο Περιστέρι γιατί ο Μλαντένοβιτς είναι τιμωρημένος και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη συνύπαρξή του στην 11άδα του «τριφυλλιού» με τον Αϊτόρ.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην καλή εικόνα του Βιλένα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, που δίνει μια επιπλέον λύση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της συνέχειας.

Και επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» θα κινηθούν τον Γενάρη για την απόκτηση ενός στόπερ βασικού, «βαρβάτου», που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τα μετόπισθεν και προσπαθούν να τον αποκτήσουν όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x