Stoiximan Super League

Ένταση μεταξύ Αράο και Μλαντένοβιτς για εκτέλεση φάουλ, τους έκανε αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς!

Ένταση από το πουθενά είχαμε στο φινάλε του ημιχρόνου στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός λόγω μιας παρεξήγησης ανάμεσα σε Αράο και Μλαντένοβιτς για ένα φάουλ! Τους αντικατέστησε αμφότερους ο Γιοβάνοβιτς.

Ένα περιστατικό από τα σπάνια στο ποδόσφαιρο είχαμε στο φινάλε του ημιχρόνου στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός.

Στις καθυστερήσεις, το «τριφύλλι» είχε κερδίσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Βέρμπιτς είχε στηθεί πάνω από την μπάλα, έτοιμος να εκτελέσει. Ξαφνικά, λοιπόν, έτρεξε ο Αράο από την άμυνα προς το σημείο του φάουλ, προκειμένου να αναλάβει εκείνος την εκτέλεση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μια παρεξήγηση μεταξύ Βέρμπιτς, Αράο, ενώ συμμετοχή στο επεισόδιο και μάλιστα… έντονη, είχε και ο Μλαντένοβιτς, με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού να σπεύδουν να τους χωρίσουν!

Η παρεξήγηση φάνηκε να λήγει με το τελευταίο σφύριγμα, με τους Βέρμπιτς και Αράο, μάλιστα, να αποχωρούν αγκαλιασμένοι για τα αποδυτήρια και να δείχνουν ότι το θέμα έληξε εν τη γενέσει του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, δεν τους τη χάρισε! Παρότι δεν είχε άλλη επιλογή λόγω της απουσίας του Χουάνκαρ για το αριστερό άκρο της άμυνας, έβαλε τον δεξιοπόδαρο Βαγιαννίδη αντί του Μλαντένοβιτς και τον Γεντβάι στη θέση του Αράο, στέλνοντας, σαφώς, ξεκάθαρο μήνυμα!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x