Stoiximan Super League

«Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Ντιαγέ της Γαλατασαράι»

Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρό του τον 30χρονο επιθετικό της Γαλατασαράι, Μπαγιέ Ντιανέ, με τον παίκτη ωστόσο να δίνει προτεραιότητα στην Αγγλία.

Το όνομα του Μπαγιέ Ντιανέ έκανε και πάλι την εμφάνισή του στα μεταγραφικά σενάρια του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Τσενκ Τσινάρ, μέσα από ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, μίλησε για ενδιαφέρον τον «πρασίνων» σχετικά με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι.

Ο έμπειρος Σενεγαλέζος επιθετικός ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει προτεραιότητά του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Το βιογραφικό του, του επιτρέπει να σκέφτεται κάτι τέτοιο, αφού μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Γιουβέντους, Μπριζ, Γουέστ Μπρομ και Βέστερλο.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 23 συμμετοχές με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Το 2019 είχε αποκτηθεί από την Κασίμπασα έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πλέον η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x