Έντονη είναι η κινητικότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τις επόμενες μεταγραφές που θα κάνει το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» έχουν εντοπίσει στόχους, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμος να δώσει την τελική «εντολή» και σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα επόμενα «χτυπήματα» από τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Η βασική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η απόκτηση στόπερ. Πλην του Ισλανδού Μάγκνουσον, που βρίσκεται στη λίστα, υπάρχουν άλλες δυο – τρεις περιπτώσεις και σύντομα ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει στον εκλεκτό που θα καλύψει το κενό του Βέλεθ και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Από εκεί και πέρα, κινητικότητα υπάρχει και για χαφ. Υπάρχουν επιλογές για ποδοσφαριστή που θα παίζει στο «8» και το «10» και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το θέμα. Συνολικά, το «τριφύλλι» θα αποκτήσει δύο ή τρεις παίκτες για τη μεσαία γραμμή του. Επίσης, στις προτεραιότητες βρίσκεται και η απόκτηση ενός εξτρέμ που θα πλασιώσει στην παρούσα φάση τους Παλάσιος και Αϊτόρ.

Είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στις επόμενες 15 μέρες η ομάδας να έχει κάνει δυο μεταγραφές, ενώ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (5-19 Ιουλίου) στην Αυστρία, θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες. Συνολικά, το «τριφύλλι» αναμένεται να προχωρήσει σε 7-8 κινήσεις ακόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x