Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου, την Τετάρτη απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:30).

Ο Φατίχ Τερίμ είδε χθες με ικανοποίηση τον Σένκεφελντ να προπονείται κανονικά και ο Ολλανδός θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για το κέντρο άμυνας. Στο πλευρό του είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο Αράο και όχι ο Γέντβαϊ, πράγμα που αν συμβεί θα σημαίνει πως ο Ρούμπεν θα διατηρηθεί στη θέση του αμυντικού χαφ. Σύντομα, πάντως, θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές στην άμυνα, αφού είναι κοντά η απόκτηση του πρώτου στόπερ και λογικά θα ακολουθήσει σύντομα και δεύτερος.

Στο τέρμα το πιθανότερο είναι να επανέλθει ο Μπρινιόλι. Για τη θέση του δεξιού μπακ φαβορί είναι ο Βαγιαννίδης που έπαιξε και στα δύο ματς επί Τερίμ, ενώ για αριστερά είναι άγνωστο ποιος εκ των Μλαντένοβιτς ή Χουάνκαρ θα προτιμηθεί. Σε ό,τι αφορά στις άλλες θέσεις του κέντρου, ο Βιλένα όλα δείχνουν πως θα είναι βασικός, με τον Μπερνάρ φαβορί για την άλλη θέση, εκτός κι αν ο Τούρκος προπονητής επιλέξει σχήμα με έναν ακόμη παίκτη με τρεξίματα και βάλει τον Τσέριν είτε αντί του Βραζιλιάνου, είτε μεταθέτοντας τον τελευταίο στα άκρα. Όσο για την επίθεση, ο Μαντσίνι στο ένα άκρο, ο Αϊτόρ στο άλλο και φορ ο Ιωαννίδης είναι οι επικρατέστεροι, αν και δεν αποκλείεται σε κάποιο από τα προσεχή ματς να δούμε στην κορυφή τον Σπόραρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x