Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Tι ισχύει για τις συζητήσεις με την Άδανα - Επιστημονική φαντασία του Γκραβιγιόν, μιλάει με Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Σχετικά με το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Κυπέλλου, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει όλη του την προσοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τον Τερίμ το ματς αυτό. Ξέρει ότι τέτοια ντέρμπι κάνουν τη διαφορά».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα ο Τερίμ στο ματς αυτό, σχολίασε: «Το καλό νέο είναι ότι στην αποστολή θα βρίσκεται ο Σένκεφελντ, δεν αποκλείω να τον χρησιμοποιήσει ο Τερίμ. Ακόμη μαθαίνει τον Παναθηναϊκό ο Τούρκος τεχνικός. Δεν ξέρω πώς θα κατεβάσει την εντεκάδα, αλλά έχω καταλάβει πως θέλει περισσότερα χαφ για να κάνει γρήγορη ανάκτηση της μπάλας και να πιέζει».

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά αλλά και την ανανέωση του Μπερνάρ, τόνισε: «Μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα έχει πάρει στόπερ ο Παναθηναϊκός. Σχετικά με τα όσα λέγονται για συζητήσεις με την Άδανα Ντεμίρσπορ, δεν έχει κάποιο στόχο ο Παναθηναϊκός από τη συγκεκριμένη ομάδα προς το παρόν, απλά θέλει να έχει μια εικόνα. Δεν έχει να κάνει η σημερινή συνάντηση με κάποια μεταγραφή, ο Γκραβιγιόν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και απ' όσο μαθαίνω είναι ένας από τους δύο στόπερ που μιλάει ο Ολυμπιακός. Σχετικά με τον Μπερνάρ, πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω, να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα και να κάνει ο ίδιος τρομερή σεζόν, ώστε να ανανεώσει».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x