Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός και άλλοι δύο με το απόλυτο στην Ευρώπη!

Το «τρένο» του Παναθηναϊκού πέρασε και από τη Λαμία, κάνοντας το 8/8 και είναι μία από τις τρεις ομάδες στην Ευρώπη με νικηφόρα σερί από την αρχή της σεζόν. Οι εξαιρετικές επιδόσεις του «τριφυλλιού».

Ξεχωριστή για πολλούς λόγους είναι η φετινή πορεία που πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έφτασε στην όγδοη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα μετά το 2-0 στη Λαμία.

Οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να κάνουν το 8/8 και να αποτελούν μία από τις τρεις ομάδες στην Ευρώπη με νικηφόρα σερί από την αρχή της σεζόν.

Οι άλλες δύο είναι η Καραμπάγκ που έχει 9/9 στο Αζερμπαϊτζάν και η Ντουντελάνζ με το ίδιο ρεκόρ από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Οι Αζέροι, όμως, έχουν πετύχει 28 και έχουν δεχθεί 7, ενώ οι Λουξεμβούργιοι έχουν 29 γκολ υπέρ και 8 κατά.

Το «τριφύλλι» μπορεί να υπολείπεται έναντι των δύο άλλων ομάδων στο σκοράρισμα (14 γκολ μέχρι στιγμής), όμως η εστία του έχει παραβιαστεί μόλις δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα.

Με το 14-2 τέρματα, ο φετινός Παναθηναϊκός έχει ανάλογες επιδόσεις με εκείνες της σεζόν 1994/95 (τότε στα 8 πρώτα νικηφόρα παιχνίδια είχε 20-6) και, μάλιστα, αυτό έγινε σε δύο ντέρμπι, με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (Πινέδα) και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Ολιβέιρα).

Πλέον η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει μπροστά της το 9/9 που είχε κάνει εκείνη του Ρότσα στην προαναφερόμενη σεζόν και σκόνταψε στο δέκατο ματς που έδωσε στο Καυτανζόγλειο του Ηρακλή, με παίκτη τότε τον σημερινό του προπονητή!

Το φετινό «8/8» είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ομάδας, με τρίτο το 7/7 της σεζόν 1968/69 με τον Λάκη Πετρόπουλο στον «πράσινο» πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x