Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τουλάχιστον αισχρή η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, έξαλλος μέχρι και ο Γιοβάνοβιτς»!

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου με σκορ 3-0 και τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου.

Το σχόλιό του για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στη Stoiximan Super League κόντρα στον Βόλο, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Λεωφόρου, όπου το «τριφύλλι» επικράτησε άνετα 3-0 της θεσσαλικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς έκανε επτά αλλαγές και δεν φάνηκε αυτό. Ήταν εντυπωσιακή κατά διαστήματα η εικόνα της ομάδας. Ό,τι ώρα ήθελε ανέβαζε και ό,τι ώρα ήθελε έριχνε ρυθμό. Είναι πολύ πιο δημιουργικός από πέρυσι ο Παναθηναϊκός και έχει σαφώς και περισσότερο βάθος στο ρόστερ του».

Στη συνέχεια στάθηκε στη διαιτησία, σημειώνοντας: «Ήταν τουλάχιστον αισχρή η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, ο οποίος σφύριζε σαν μεθυσμένος! Χάρισε κίτρινες, και έκανε έξαλλους τους πάντες, ακόμη και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ξέρουμε τι έκανε πέρυσι και ξέρουμε τι θα κάνει και φέτος και γιατί είναι ακόμα στους πίνακες ο συγκεκριμένος διαιτητής. Προκάλεσε όσο δεν πάει. Στόχος του ήταν να μην πάμε σε ένα ήρεμο παιχνίδι, αλλά δεν του βγήκε. Με το καλημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάντως, καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να ζήσουμε και φέτος με τους Έλληνες διαιτητές. Και είμαστε ακόμη 1η αγωνιστική».

Αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x