Stoiximan Super League

Διαφορά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Χουάνκαρ

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Χουάνκαρ είναι σε εξέλιξη, με τις απαιτήσεις όμως του Ισπανού αριστερού μπακ να κρίνονται υπερβολικές.

Περιπλέκεται το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Χουάνκαρ με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές έχουν μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο υπάρχει διαφορά με τις απαιτήσεις του Ισπανού αριστερού μπακ να κρίνονται υπερβολικές.

Στο προ μηνών ραντεβού της διοίκησης του «τριφυλλιού» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, εκείνος είχε αξιώσει αύξηση από τις 280.000 στις 650.000 ευρώ ετησίως. Οι δύο πλευρές, δεδομένης της επιθυμίας των «πράσινων» να κρατήσουν τον 32χρονο, έκαναν νέες συζητήσεις, ωστόσο τα χρήματα που ζητούσε ο Χουάνκαρ κρίθηκαν παράλογα. Συγκεκριμένα, η αντιπρόταση που έκανε την Τετάρτη για διετές συμβόλαιο μαζί με την εφορία και τα μπόνους έφτανε στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» δεν δέχτηκαν να ικανοποιήσουν αυτά τα «θέλω», καθώς δεν θέλουν να διαταράξουν τις εσωτερικές ισορροπίες στην ομάδα.

Πρέπει να σημειωθεί πως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά, αλλά θα πρέπει και ο Χουάνκαρ να ρίξει τις απαιτήσεις του για να έρθουν πιο κοντά και να βρεθεί η χρυσή τομή. Αν ο ποδοσφαιριστής εμμείνει στις αρχικές του αξιώσεις, είναι αδύνατο να επιτευχθεί συμφωνία για την παραμονή του στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x