Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να χαλάσουν τα αποδυτήρια λόγω των συμβολαίων»

Παραμένει ανοικτό το θέμα ανανέωσης συμβολαίου του Χουάνκαρ ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ επεσήμανε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να χαλάσουν τα αποδυτήρια...

Το πώς έχουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Χουάνκαρ ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού μετέφερε τα οικονομικά «θέλω» του ισπανού τα οποία με μπόνους και εφορία ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Υπογράμμισε ότι για τα πάντα ενημερώνεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει ξεκάθαρη θέση πως δεν θέλει να υπάρξουν αφορμές από τα συμβόλαια που θα έχουν οι παίκτες που θα αποτελέσουν αφορμή για να… χαλάσουν τα αποδυτήρια.

«Ενημερώνεται για όλα ο Γιοβάνοβιτς. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν θέλουν να χαλάσουν τα αποδυτήρια τα οποία για τον προπονητή της ομάδας είναι ιερά», ανέφερε και συνέχισε: «Θα συνεχιστούν οι επαφές από άλλη βάση αλλά θα πρέπει να πέσει η πλευρά του παίκτη. Είναι ανοικτό το θέμα ακόμη, θα έχουμε νέες επαφές και ίσως βρεθεί η χρυσή τομή».

Σχετικά με τα άλλα μεταγραφικά ζητήματα του τριφυλλιού ο Τάσος Νικολογιάννης υποστήριξε ότι υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις χαφ που απασχολούν «ζεστά» την ομάδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x