Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ποιότητα, άνεση και γκολ από τον Μάγκνουσον!

O Χόρντουρ Μάγκνουσον συμμετείχε σε όλη την απογευματινή προπόνηση, έβγαλε ποιότητα στο δίτερμα και σκόραρε στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, μετά το μέρος του προγράμματος, που έβγαλε το πρωί, «μπήκε» κανονικά με την ομάδα και έδειξε να βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από λίγες ημέρες απραξίας λόγω ξεκούρασης και διακοπών. Ξεδίπλωσε στο χορτάρι την ποιότητά του κατά τη διάρκεια του διπλού, έδειξε κάποιες από τις αρετές του, ενώ σκόραρε συνολικά τέσσερις φορές, τρεις στα τελειώματα και μία στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τετ α τετ με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό, με τους δυο να συζητούν χαμηλόφωνα τη στιγμή που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αποχωρούσαν για το ξενοδοχείο.

Σκόραρε τρεις φορές στα τελειώματα ο Ισλανδός - Βολέ από τον Αλεξανδρόπουλο


Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, η προπόνηση περιελάμβανε τελειώματα. Οι ακραίοι έκαναν σέντρες από δεξιά και αριστερά και οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να σκοράρουν.

Ο Μάγκνουσον βρήκε δίχτυα τρεις φορές. Μάλιστα, το τελευταίο του γκολ ήταν ένα πολύ όμορφο μονοκόμματο αριστερό, που έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα, ενώ τα άλλα δύο τέρματα ήταν με κεφαλιά.

Ο Αλεξανδρόπουλος σκόραρε με ένα εντυπωσιακό βολέ για να ακούσει τα «μπράβο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συμπαικτών του, ενώ καλά τελειώματα είχε και ο Ιωαννίδης.

Ακολούθησε δίτερμα 11 εναντίον 11 για τους ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Πράσινοι: Διούδης, Φακούντο, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ηλιάδης, Βαγιαννίδης, Καμπετσής, Κρυπαράκος, Καρλίτος.

Πορτοκαλί: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα, Ρούμπεν, Τσέριν, Σαβιέρ, Φρόκου, Σαρδέλης, Ιωαννίδης.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Κρυπαράκου.

Ο Μάγκνουσον έπαιξε ως αριστερός κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Σιδερά. Είχε πολύ καλές επαφές με την μπάλα και αρκετές φορές έβλεπε μπροστά για να προωθήσει το παιχνίδι. Είχε, μάλιστα, τρεις μεταβιβάσεις ακριβείας προς τα μπροστά και αριστερά. Κατέβαζε με άνεση την μπάλα και προσπαθούσε να είναι απλός, ενώ όποτε χρειαζόταν απομάκρυνε όταν έβλεπε ότι υπήρχαν συνθήκες πίεσης για την άμυνά του.

Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης έδειξε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, να βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι μπήκε από την πρώτη μέρα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Εξάσκηση στις στατικές φάσεις


Μετά το τέλος του διπλού ακολούθησε δουλειά στα στημένα με τον Μάγκνουσον να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χουάνκαρ από αριστερά. Πλην του Ισπανού μπακ, στατικές φάσεις εκτελούσε και ο Σαβιέρ.

* Τόσο ο Μάγκνουσον, όσο και ο Ρούμπεν δούλεψαν μετά την προπόνηση μαζί με τον γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη, κάνοντας για λίγο επιπλέον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x