Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Μάγκνουσον και καλωσόρισμα με «φατούρο»!

Οι «πράσινοι» καλωσόρισαν τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Ημέρα Μάγκνουσον είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό!

Μετά την ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ, ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός ντύθηκε στα πράσινα και έκανε την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» στο Τιρόλ της Αυστρίας για να γυμναστεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Ο πανύψηλος στόπερ είχε, αρχικά, ένα μικρό τετ α τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στη συνέχεια τον περίμενε το... γνωστό καλωσόρισμα στους νέους παίκτες της ομάδας. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο «φατούρο».

Ο Μάγκνουσον πέρασε από το... τούνελ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι, πάντως, δεν ήταν και τόσο «δυναμικοί» απέναντι στον νέο τους συμπαίκτη. Ακούστηκε, μάλιστα, η χαρακτηριστική ατάκα: «Δεν σου πάει η καρδιά...».

Νωρίτερα, ο Σβόνιμιρ Σάρλια, που υπήρξε συμπαίκτης του Μάγκνουσον στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (σ.σ. συνυπήρξαν επτά φορές στην ίδια ενδεκάδα), φρόντισε να ελαφρύνει κάπως την ατμόσφαιρα, προτού ο Ισλανδός περάσει από το «φατούρο». Ο Κροάτης φώναξε: «Και ο κόουτς που είχε χθες γενέθλια», για να εισπράξει το «No, no», του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Μάγκνουσον συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος, δηλαδή στην προθέρμανση και στις ασκήσεις κυκλοφορίας. Στη συνέχεια συνέχισε με ατομικό τρέξιμο, κάτι που αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να είναι σε φουλ ρυθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x