Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Εξιτήριο για Τσόκαϊ-Το παλεύουν για ΠΑΟΚ Πέρεθ και Τσέριν

Ο Ένις Τσόκαϊ πήρε εξιτήριο μετά την ελαφρά διάσειση που τον κράτησε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους χθες βράδυ. Το παλεύουν για ΠΑΟΚ Πέρεθ και Τσέριν.

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς ανάσα μετά το χθεσινό 0-0 με την ΑΕΚ, άρχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (20:00).

Ο Ένις Τσόκαϊ πήρε το πρωί εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου έμεινε προληπτικά χθες βράδυ. Ο Αλβανός μέσος υπέστη ελαφρά διάσειση μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Ντομαγκόι Βίντα και κρίθηκε σκόπιμο να τεθεί υπό παρακολούθηση. Σήμερα δεν έκανε προπόνηση, αλλά αν κάνει αύριο θα είναι στην αποστολή.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ρούμπεν Πέρεθ και Άνταμ Τσέριν δεν έχουν κάτι πολύ σοβαρό και το παλεύουν να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον δεύτερο να έχει πολύ καλές πιθανότητες.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης. Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα τεθούν στη διάθεση του κοινού την Τρίτη στις 14:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x