Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Στα πόδια του Παναθηναϊκού ο τίτλος, αλλά θα χρειαστεί υπερβατικές εμφανίσεις»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα που διατηρεί ο Παναθηναϊκός, αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε πρώτος μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και κόντρα σε κόπωση και απουσίες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει, με βάση την εικόνα του όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για χαμένη ευκαιρία. Υπό αυτό το πρίσμα το αποτέλεσμα είναι απόλυτα θετικό γιατί αφήνει την μπάλα στα δικά του πόδια για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κάνει υπερβατικές εμφανίσεις όμως για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, πρώτα με τον ΠΑΟΚ και μετά με τον Ολυμπιακό», επισήμανε.

Σχολιάζοντας την εικόνα του αγώνα είπε: «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένη η εικόνα. Ο Κλεϊνχέισλερ βοήθησε πάρα πολύ, ο Ιωαννίδης ήταν καλύτερος από τον Σπόραρ, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς με την υπομονή, την ηρεμία και την καλή κυκλοφορία. Τελείωσε το ματς μόνο με την ευκαιρία του Σπόραρ από στημένη φάση».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήθελε να πει ο Αργεντινός, που προπονητάρα. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 76 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ούτε ένας δεν ήρθε από δώρα».

Τέλος για τα προβλήματα εν όψει ΠΑΟΚ την Τετάρτη ανέφερε: «Ο Κουρμπέλης είναι εκτός λόγω καρτών και περιμένουμε να δούμε την κατάσταση των Ρούμπεν και Τσέριν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x