Stoiximan Super League

Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή του Παναθηναϊκού

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα μετά την προετοιμασία στην Αυστρία και πλέον θα επικεντρωθεί στις αναμετρήσεις με την Ντνίπρο για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι η αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 15 ημέρες προετοιμασίας στην Αυστρία.

Κατά τη διάρκεια αυτής, οι «πράσινοι» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, μετρώντας 5/5 στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα επικεντρωθούν στα δύο παιχνίδια με την Ντνίπρο για τoν 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Αναμετρήσεις που θα είναι πολύ καθοριστικές για τη φετινή σεζόν, μιας και σε περίπτωση πρόκρισης, το «τριφύλλι» θα εξασφαλίσει την είσοδό του στους ομίλους του Europa League.

Επόμενο φιλικό για τον Παναθηναϊκό θα είναι αυτό κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή (14/7). Πέραν αυτού, το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται και η άφιξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Τόνι Βιλένα, ο οποίος θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική μονάδα για τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής.

Ο Ολλανδός χαφ θα αφιχθεί στο 16:20 στο «Ελ. Βενίζελος» και στη συνέχεια θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις για τα παιχνίδια με την ουκρανική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x