Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για ρεκόρ τον Οκτώβρη ο Ιωαννίδης-Η απόσταση του φοβερού γκολ του

Ο Φώτης Ιωαννίδης κάνει σεζόν καριέρας στον Παναθηναϊκό και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το δεύτερο γκολ του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Την εξαιρετική του φόρμα πιστοποίησε ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς με δύο γκολ «σφράγισε» τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (1-4).

Ο 23χρονος φορ έφτασε τα 6 γκολ σε 12 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετρά και 4 ασίστ. Με τα έξι του τέρματα απέχει πλέον μόνο ένα από το περσινό ρεκόρ των 7 γκολ που πέτυχε σε ολόκληρη τη σεζόν και σε συνολικά 42 εμφανίσεις, ενώ είχε δώσει όλη την περίοδο τις 4 ασίστ που ήδη έχει φέτος.

Ο Ιωαννίδης είχε 6 γκολ και το 2021/22, σε 33 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος, ενώ δεν είχε πλησιάσει σε αντίστοιχο αριθμό ούτε όταν αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό. Με τη φόρα που έχει πάρει πλέον θεωρείται πολύ πιθανό τον Οκτώβριο να κάνει ρεκόρ σεζόν σε γκολ και ασίστ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε χθες με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε για να διαμορφώσει το τελικό 1-4. Μάλιστα η απόσταση από την οποία σκόραρε ο Ιωαννίδης μετρήθηκε στα 41 μέτρα, με τον συντελεστή δυσκολίας της προσπάθειας να αυξάνεται από την πολύ πλάγια θέση που εκτέλεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x