Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Φαβορί για 11αδα Χατζηγιοβάνης και Πούγγουρας

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως ετοιμάζει τους Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (20:30) για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους Σάρλια και Αϊτόρ στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (4-0) και γι’ αυτό προσανατολίζεται στο να τους αντικαταστήσει στην ενδεκάδα.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που έχει αποθεραπευτεί πλήρως και είναι στο 100%, είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κροάτη στο πλευρό του Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Ισπανού στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Για τη θέση αυτή υπάρχει και η επιλογή του Σεμπαστιάν Παλάσιος, με τον Αργεντινό να είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική και να παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά πιθανότατα ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Μαουρίσιο, που είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο στο ματς της πρεμιέρας, είναι απολύτως έτοιμος. Δεν είναι απίθανο, πάντως, να δούμε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στην ενδεκάδα (ίσως αντί του Λούντκβιστ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x