Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Βόλο- Ερωτηματικό μια θέση στην ενδεκάδα

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός.

Με στόχο μια ακόμη νίκη, την τρίτη διαδοχική μετά τις επικρατήσεις απέναντι σε Λαμία και Άρη, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Βόλο. Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν σήμερα το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μάγκνουσον. Ο έμπειρος τεχνικός θα αποφασίσει αν θα έχει τον Ισλανδό στην αποστολή. Αν συμβεί αυτό, τότε ο ποδοσφαιριστής θα είναι στον πάγκο και όχι βασικός μετά τη μεγάλη του απουσία.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ. Στα χαφ θα αγωνιστούν σίγουρα οι Κουρμπέλης, Ρούμπεν. Είναι πιθανό να μείνει εκτός ο Τσέριν. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Μπερνάρ θα παίξει στον άξονα και αριστερά θα πάρει θέση ένας εκ των Κλεϊνχέισλερ ή Παλάσιος με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Στην κορυφή θα παραμείνει ο Ιωαννίδης και δεξιά ο Μαντσίνι.

Το γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει sold out με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να δίνει ξανά βροντερό «παρών» στο «Απόστολος Νικολαίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x