Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία για Βόλο με... άπαντες παρόντες ο Παναθηναικός

Έμφαση στην ανάπτυξη παιχνιδιού δόθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (16/02) στον Παναθηναϊκό, όπου συμμετείχαν άπαντες πλην των μακροχρόνια απόντων Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα και Φρόκου.

Χωρίς προβλήματα και με… πλήρη σύνθεση συνεχίστηκε και σήμερα (16/02) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στην ανάπτυξη παιχνιδιού των «πράσινων», στην προπόνηση που έγινε στο Κορωπί, ενώ με την αυριανή (17/02) προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Ακολούθως θα ανακοινωθεί και η αποστολή του Παναθηναϊκού για την σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Βόλο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και εξάσκηση στα τελειώματα. Στην προπόνηση συμμετείχαν άπαντες, πλην των μακροχρόνια απόντων Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα, Φρόκου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x