Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Γκάζια» από Γιοβάνοβιτς και «μπράβο» όταν οι παίκτες ανέβασαν απόδοση!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «τσίτωσε» τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ικανοποιήθηκε με αυτό που είδε. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

* Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι από τους πλέον απαιτητικούς προπονητές και το αποδεικνύει κάθε φορά. Θέλει να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το μάξιμουμ σε κάθε προπόνηση και ζητάει σχεδόν το τέλειο με στόχο τη βελτίωση σε κάθε τομέα και τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της ομάδας.

* Η σημερινή πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε για μεγάλο διάστημα στην επιθετική ανάπτυξη με εναλλαγή παιχνιδιού, σέντρα από τον εξτρέμ και εκτέλεση μέσα από την περιοχή. Η άσκηση ήταν πολύ απαιτητική και σε υψηλό ρυθμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν οι παίκτες, αρχικά, παρουσιάστηκαν κάπως πιο... χαλαροί, να ακολουθήσει η «έκρηξη» του προπονητή!

* «Τι είναι αυτά; Τι είναι αυτά; Που είναι η ταχύτητα και η ένταση. Κάνετε... πασούλες, πηγαίνετε αργά, πολύ αργά. Όταν πρέπει να αλλάξει η μπάλα, πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Θέλω να δω ποιότητα στις πάσες και σωστές αποφάσεις. Άντε μπράβο», φώναξε σε έντονο ύφος ο Γιοβάνοβιτς.

* Αμέσως το... κουμπί γύρισε! Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο ανέβασαν την ένταση, εκτελούσαν την άσκηση γρήγορα και με ταχύτητα με αποτέλεσμα να ικανοποιήσουν τον προπονητή τους. «Αυτό είναι, μπράβο, ώπα», φώναζε στους παίκτες ο Σέρβος και συμπλήρωνε: «I like it». Οι... φωνές και τα «γκάζια» του προπονητή έπιασαν για τα καλά τόπο.

* Μετά την άσκηση για την ανάπτυξη ακολούθησε δίτερμα με τις εξής ομάδες:
Πράσινοι: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρουμπέν, Φικάι, Βέρμπιτς, Τρουιγιέ, Μπιλάλ, Καμπετσής, Ιωαννίδης.
Ροζ: Μπρινιόλι, Τσόκαϊ, Κάτρης, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Καλοσκάμης, Κλεϊνχέισλερ, Παλάσιος, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ.

Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 2-2 με γκολ από τους Μπιλάλ, Κλεϊνχέισλερ, Βέρμπιτς και Αϊτόρ.

* Ο Φώτης Ιωαννίδης επανήλθε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Άνταμ Τσέριν έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x