Stoiximan Super League

Την Τρίτη (11/07) στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Βιλένα

Ο Τόνι Βιλένα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού την προσεχή Τρίτη (11/07), όπως έγινε σήμερα (08/07) γνωστό.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη (11/07) στις 4:20 το μεσημέρι θα «προσγειωθεί» στην Ελλάδα και το «Ελευθέριος Βειζέλος» ο Τόνι Βιλένα, όπως ενημέρωσε σήμερα (08/07) ο Παναθηναϊκός!

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» αναμένεται να έρθει στην Αθήνα προκειμένου, καταρχήν, να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια ο Βιλένα θα αρχίσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα…

Θυμίζουμε ότι, χθες (07/07), οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού χαφ, από την Εσπανιόλ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο με τετραετή διάρκεια.

Ο Βιλένα αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, έχοντας παράλληλα και χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x