Stoiximan Super League

Οριστικό: Χωρίς Κλεϊνχέισλερ η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΠΑΟΚ - Μέσα ο Σπόραρ

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Εκτός Κλεϊνχέισλερ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον. Μέσα Σπόραρ, Μπερνάρ και Ταβάρες.

Με το όνομα του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ να απουσιάζει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (22/01, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Ούγγρος, που ταλαιπωρείται από μια ίωση, δεν είναι στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, από την οποία απουσιάζουν επίσης ο Κουρμπέλης, που είναι τιμωρημένος, αλλά και ο Μάγκνουσον, που είναι τραυματίας.

Σε αυτήν, ωστόσο, βρίσκεται ο Μπερνάρ, που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ματς της Τούμπας, αλλά υπήρχε σιγουριά για την παρουσία του στον αυριανό αγώνα και ο Σπόραρ, που ήταν απών από το παιχνίδι Κυπέλλου. Στην αποστολή είναι και ο Ταβάρες, ο οποίος κάνει καλές εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x