Stoiximan Super League

Νοκ άουτ ο Κώτσιρας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη - Μέσα ο Σπόραρ!

Γνωστή έγινε η αποστολή του Φατίχ Τερίμ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη (07/04, 19:30), με τον Γιάννη Κώτσιρα να μένει εκτός εξαιτίας μιας ίωσης που αντιμετωπίζει.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (07/04, 19:30).

Και αυτό διότι ο Γιάννης Κώτσιρας έμεινε εκτός της αποστολής που ανακοινώθηκε από τον Φατίχ Τερίμ μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης το Σάββατο (06/04), αφού αντιμετωπίζει μια ίωση. Στα θετικά, ο Αντράζ Σπόραρ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και δήλωσε παρών για το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Παράλληλα εκτός έμειναν και οι Γερεμέγιεφ, Αϊτόρ, Σένκεφελντ, όπως και οι γνωστοί τραυματίες, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x