Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Η καλοδουλεμένη μηχανή του Γιοβάνοβιτς και η ποιοτική αναβάθμιση

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Αλ Ντουχαΐλ μαρτυρά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός έκανε χθες σεφτέ στις φιλικές νίκες για φέτος, επικρατώντας 1-0 της Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ. Το ζητούμενο, βέβαια, αυτή την εποχή δεν είναι τόσο τα αποτελέσματα, όσο η εικόνα και το παιχνίδι βασισμένο πάνω στα "θέλω" του προπονητή.

Οι "πράσινοι" έπιασαν πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σε ένα δυνατό φιλικό απαιτήσεων και έδειξαν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Είχαν συνοχή, καλή κυκλοφορία, έβγαλαν 4-5 κλασικές ευκαιρίες, υπήρξαν καλές συνεργασίες και το "τριφύλλι" θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα γκολ αν ήταν πιο εύστοχο στην τελική προσπάθεια.

Αναμφίβολα, για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο απαιτητικός Ιβάν Γιοβάνοβις είναι ικανοποιημένος. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται, ο Παναθηναϊκός αρχίζει φέτος από διαφορετική αφετηρία και το ζητούμενο, πλέον, είναι η ποιοτική αναβάθμιση που θεωρείται αναγκαία από τη μέση και μπροστά.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές για τις θέσεις των χαφ και εξτρέμ. Είναι θέμα χρόνου να "σκάσει" η επόμενη μεταγραφή με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει "κυκλώσει" 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν και άπαντες να είναι σε αναμονή για τον επόμενο που θα ντυθεί στα πράσινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x