Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Η τελική ευθεία για Βοτανικό και ο μεγάλος στόχος για την έναρξη της κατασκευής

Ο μεγάλος στόχος είναι το μέσα στο καλοκαίρι να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα σε ανάδοχο και Δήμο Αθηναίων.

Ο μεγάλος στόχος είναι το μέσα στο καλοκαίρι να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα σε ανάδοχο και Δήμο Αθηναίων.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής διαγωνισμού του Δήμου Αθηναίων και τη γνωστοποίηση ότι μόνο η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ- ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ – ΤΕΡΝΑ κατέθεσαν εγγυητική (υπήρχε άλλη μια προσφορά από την εταιρία cosmograss, η οποία, όμως, δεν κατέθεσε εγγυητική), το μεγάλο έργο μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.

Επί της ουσίας περνάμε στο διάστημα στο οποίο όλοι θα μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό. Η επιτροπή διαγωνισμού απέστειλε το πρακτικό στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Αθηναίων και μέσα στο επόμενο 20ήμερο θα ανακοινωθεί και επισήμως ότι η κοινοπραξία των τριών μεγάλων εταιριών θα αποτελέσει τον προσωρινό ανάδοχο. Τους επόμενους μήνες ο ανάδοχος θα πρέπει να στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι να υπογραφτεί η σύμβαση. Από εκεί και μετά θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Το παραπάνω θα γίνει μέσα στο έτος δεδομένα. Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος είναι κάτι τέτοιο να συμβεί το καλοκαίρι προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για το 2026. Υπενθυμίζεται ότι από την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη της κατασκευής απαιτούνται 36 μήνες για να είναι έτοιμο το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x