Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Πίστη για αντεπίθεση–Τα πλάνα για Λαμία

Φουλάρει για Λαμία ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να αναζητούν νέο ξεκίνημα με νίκη στη Λεωφόρο.

Οι πολλοί χαμένοι βαθμοί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και η κακή πορεία του Παναθηναϊκού έχουν αφυπνίσει για τα καλά τους «πράσινους» που κοιτάζουν τη συνέχεια, έχοντας μια λέξη στο μυαλό τους: Αντεπίθεση! Με αυτό το σκεπτικό και νοοτροπία βλέπουν άπαντες τη συνέχεια στο τριφύλλι και προετοιμάζονται για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τη Λαμία. Από εδώ και πέρα κάθε ματς θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό και έτσι βλέπουν όλοι στο Κορωπί τις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Η νίκη είναι, φυσικά, απαραίτητη για να μη χαθεί άλλο πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία και να ανέβει η ψυχολογία όλων στην ομάδα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δει ξανά την ομάδα του να αρχίζει να βγάζει σωστά πράγματα στο γήπεδο, προκειμένου να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να αποκτήσει ξανά τον χαρακτήρα νικητή που είχε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος προπονητής δούλεψε χθες για περίπου μια ώρα στο κομμάτι της τακτικής, γνωρίζοντας ότι χρειάζονται βελτιώσεις κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας που το τελευταίο διάστημα αποτελεί «πληγή» για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο Σέρβος προπονητής ξέρει ότι την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του θα βρουν απέναντί τους μια κλειστή άμυνα και θέλει να βρουν τους τρόπους για να τη διασπάσουν και αν είναι εφικτό να έχουν και μια επιβλητική εμφάνιση έπειτα από καιρό.

Ο Βέρμπιτς είναι αμφίβολος, ενώ δε θα είναι ξανά διαθέσιμος ο Μάγκνουσον. Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά βασικός ο Μαντσίνι και να πάει ξανά στα χαφ ο Μπερνάρ. Απών, φυσικά, θα είναι και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης, μετά από την αποβολή του στην Τρίπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x