Stoiximan Super League

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον 28χρονο Ουρουγουανό αριστερό μπακ της Φλαμένγκο, Ματίας Βίνια, που αγωνίζεται δανεικός στη Ρίβερ!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα νέο όνομα στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, έρχεται να προστεθεί από τη Λατινική Αμερική!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος Σεμπάστιαν Σρουρ, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ, οι δύο «αιώνιοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Ματίας Βίνια των «Millionaires».

Ο 28χρονος Ουρουγουανός, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βόρειας Αμερικής με την αποστολή της «σελέστε».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Ουρουγουάης κόντρα στη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, μένοντας στον αγωνιστικό χώρο για 45 λεπτά.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός ανήκει στη Φλαμένγκο, η οποία τον απέκτησε τον Γενάρη του 2024 από τη Ρόμα έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ. Από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Ρίβερ Πλέιτ, με τη φανέλα της οποίας μετρά 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Με βάση το «Transfermarkt», η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας συμβόλαιο με τη «Φλα» μέχρι τον Δεκέμβριο του 2028.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x