Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Κινητικότητα για μία ακόμη μεταγραφή πριν φύγει για Αυστρία!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε… κινητικότητα για άλλη μία μεταγραφή, πριν πετάξει νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/7, 06:00) για Αυστρία!

Άλλη μία μεταγραφή προσπαθεί να κλείσει ο Παναθηναϊκός πριν πετάξει νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/7, 06:00) για Αυστρία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί, θυμίζουμε, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!

Στους «πράσινους» επικρατεί… κινητικότητα, καθώς θέλουν να προχωρήσουν σε άλλη μία κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ τους πριν την αναχώρησή τους σε μερικές ώρες. Επομένως, δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να έχουμε εξελίξεις…

Εξάλλου, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στο ρεπορτάζ του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το βράδυ της Κυριακής (3/7), «στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να κλείσουν γρήγορα οι βασικοί παίκτες και να είναι διαθέσιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς».

Στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο ότι μετά και την απόκτηση του Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν θα εντείνουν τις προσπάθειές τους, προκειμένου να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα, ενόψει, αρχικά, των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων. Άλλωστε, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στους 94,6: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη και στη θέση ''10'', άλλον έναν παίκτη στη θέση ''8'', αριστεροπόδαρο στόπερ, δύο εξτρέμ και βασικό επιθετικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x