Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει μεγάλη προοπτική ο Τσέριν - Σε αυτές τις θέσεις θα πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός»

Στη μεγάλη προοπτική, που έχει για τον Παναθηναϊκό, η περίπτωση του Άνταμ Τσέριν αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Σε ποιες θέσεις θα πάρουν παίκτη οι «πράσινοι».

Στην περίπτωση του Άνταμ Τσέριν στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ο 22χρονος Σλοβένος, που ανακοινώθηκε χθες (2/7) από το «τριφύλλι», έχει μεγάλη προοπτική, και σημείωσε ότι μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο θα δώσουν φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή των «πράσινων». Σημείωσε, δε, ότι «αν ο Γιοβάνοβιτς δει ότι έχει δέσει, μπορεί να τον δούμε και 11άδα».

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Νικολογιάννης πρόσθεσε ότι υπάρχει κινητικότητα, προκειμένου να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης, πριν η ομάδα πετάξει για Αυστρία (5/7, 06:00) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, «ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη και στη θέση ''10'', άλλον έναν παίκτη στη θέση ''8'', αριστεροπόδαρο στόπερ, δύο εξτρέμ και βασικό επιθετικό». Και πρόσθεσε: «Στόχος του Γιοβάνοβιτς είναι να κλείσουν γρήγορα οι βασικοί παίκτες και να είναι διαθέσιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς».

Όσο για τα ονόματα, που γράφονται δεξιά και αριστερά, είπε κατηγορηματικά: «Δεν επιβεβαιώνεται τίποτα για Σλιμανί, Γκόμες, ενώ και για Μπλάνκο δεν υπάρχει καμία κινητικότητα».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x