Stoiximan Super League

Κλείνει Φεράρι ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Φεράρι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται εντός 48ώρου.

Οριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Φράνκο Φεράρι για τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, η απόφαση για την απόκτησή του από τον Βόλο είναι ειλημμένη.

Η περίπτωση του Αργεντινού αριστερού μπακ ήταν στη λίστα με τους υποψήφιους για να πλαισιώσουν τον Χουάνκαρ και οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην αγορά του από την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς θεωρείται ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα… σπουδαία στη συγκεκριμένη υπόθεση θα προκύψουν άμεσα. Συγκεκριμένα, μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να ολοκληρωθούν αίσια οι συζητήσεις με την ομάδα του παίκτη και o 29χρονος στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για Αθήνα, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να εγκατασταθεί μόνιμα στο νέο του περιβάλλον.

Με αυτά τα δεδομένα, αυτομάτως αναμένεται να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, που μέχρι σήμερα ήταν η εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Χουάνκαρ, αλλά πλέον o 23χρονος δεν έχει χώρο στο ροτέισον των «πρασίνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x