Stoiximan Super League

Ένα βήμα πιο κοντά στον Παλάσιος ο Παναθηναϊκός

Ολοένα και πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, αφού όλες οι πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ωρών.

Πλησιάζει στο μεγάλο «μπαμ» με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος ο Παναθηναϊκός! Όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM o Tάσος Νικολογιάννης, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι κοντά σε οριστική συμφωνία και ο ποιοτικός Αργεντινός εξτρέμ προβάρει τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Υπογραφές προφανώς δεν έχουν πέσει και με αυτό το δεδομένο, δεν πρέπει να θεωρείται ως «κλεισμένη» η μεταγραφή του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έγινε ένα ακόμη βήμα στις επαφές των ανθρώπων των «πράσινων» για τον ποδοσφαιριστή, για να πλησιάσει κι άλλο προς το αίσιο τέλος της η «μετακόμισή» του στην Ελλάδα.

Ο Παλάσιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ιντεπετιέντε και να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και πιέζει και ο ίδιος για την ολοκλήρωση του deal. Οι διαπραγματεύσεις και με την Πατσούκα βαίνουν καλώς, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται εντός των προσεχών ωρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x