Stoiximan Super League

Κρατάει το β' ημίχρονο, αλλά χρειάζεται βελτίωση και… γκολ ο Παναθηναϊκός!

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, με τους «πράσινους» να κρατάνε το δεύτερο ημίχρονο αλλά να δείχνουν πως χρειάζονται βελτίωση και… γκολ.

Το πρώτο από τα δύο… κρας τεστ για τα ματς με την Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έδωσε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο απέναντι στον Βόλο, με το 0-0 να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος δεν είχε καλή απόδοση και είχε πρόβλημα κυρίως στη δημιουργία φάσεων, αφού δεν απείλησε την εστία του Κλέιμαν. Ο Μάγκνουσον με τον Πέρεθ ήταν από τους διακριθέντες στο πρώτο μέρος, με τον Ισλανδό στόπερ να δείχνει δείγματα της ποιότητας που διαθέτει και πως είναι ένας διαφορετικού τύπου στόπερ από τον… προκάτοχό του Φραν Βέλεθ. Το «πείραμα» όμως με τον Καρλίτος σε ρόλο δεκαριού δεν έπιασε, με τον Ισπανό να μην δείχνει καλό πρόσωπο. Την ίδια ώρα και παρότι οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, στο τελευταίο δεκάλεπτο κινδύνευσαν από τον Βόλο και χάρη στις μεγάλες επεμβάσεις του Μπρινιόλι κράτησαν το μηδέν.



Στο δεύτερο μέρος και με την αντικατάσταση του Καρλίτος από τον Τσέριν, γυρίζοντας παράλληλα τον σχηματισμό σε 4-3-3, ο Παναθηναϊκός άλλαξε πρόσωπο και βελτιώθηκε εντυπωσιακά. Εξαιρετική κυκλοφορία, γρήγορο passing game και δημιουργία φάσεων, με το «τριφύλλι» για είκοσι λεπτά και μέχρι το 65ο λεπτό που έγινε το cooling break και οι μαζικές αλλαγές να βρίσκεται με το πόδι στο γκάζι.

Το γκολ έλλειψε αν μη τι άλλο στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως χρειάζεται δουλειά σε αυτό το κομμάτι όπως και στη δημιουργία ευκαιριών. Η ενδεκάδα που ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος είναι πιθανότατα και αυτή που θα παραταχθεί στο πρώτο ματς στην Πράγα απέναντι στην Σλάβια.

Με τον Μπρινιόλι στην εστία, τους Κώτσιρα, Σένκεφελεντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας. Ο Ρουμπέν σε ρόλο «εξαριού» και οι Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν ως εσωτερικοί μέσοι. Ο Παλάσιος στο ένα άκρο, ο Αϊτόρ στο άλλο και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Στα μεταγραφικά ζητήματα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο συνεχίζουν να… σκανάρουν τους υποψήφιους στόχους, εξετάζοντας ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση στα χαφ, στα εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης. Ο Πάβκοβ του Ερυθρού Αστέρα που έγραφαν οι Σέρβοι έχει διαψευστεί κατηγορηματικά, ενώ οι «πράσινοι» με θέση τους είχαν δείξει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη τους στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις επιλογές του, κάνοντας γνωστό πως θα του ικανοποιήσουν τα «θέλω» ανεξαρτήτως οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x