Stoiximan Super League

Mε Αϊτόρ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι!

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συμπεριέλαβε τον Αϊτόρ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αναλυτικά η 23αδα.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει μετά το τέλος του ματς την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Αϊτόρ ο οποίος επιστρέφει μετά το οστικό οίδημα που τον είχε ταλαιπωρήσει, ενώ φυσικά είναι μέσα και οι διεθνείς, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν.

Εκτός 23αδας, έμειναν, οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι συνέχισαν με θεραπεία, αλλά και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.




Το δελτίο Τύπου:

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι «αιωνίων». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απουσίασε λόγω ίωσης ο Κλεϊνχέισλερ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

O Ζέκα είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x