Stoiximan Super League

Με Kλεϊνχέισλερ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, στο ματς που αρχίζει σε μια ώρα περίπου στο Περιστέρι…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στο Περιστέρι.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στην 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστείων. Συγκεκριμένα, ο 60χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε τρεις αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είχε επιλέξει για το ματς με τον Παναιτωλικό, επαναφέροντας τους Σάρλια και Κλεϊνχέισλερ, αντί των Σένκεφελντ και Τσέριν αντίστοιχα. Ενώ ο Σπόραρ αντιμετώπισε πρόβλημσ της τελευταίας στιγμής και συγκεκριμένα μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό, έμεινε εκτός αποστολής και τη θέση του πήρε ο Ιωαννίδης.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Κλεϊνχέισλερ θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Μαντσίνι στην αριστερή και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.



Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Κρις Κόλμαν για το σημερινό παιχνίδι:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Κουέν, Καμαρά, Τζαβίδας, Ρομπάιγ και Κλωναρίδης.

Στον πάγκο για τον Ατρόμητο θα είναι οι: Μπρανέσκου, Ροτάριου, Οικονομίδης, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Αθανασίου, Κιάρτανσον, Τζοβάρας και Κωτσόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x