Stoiximan Super League

Με Μπερνάρ αντί Παλάσιος και νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αρχική 11άδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΟΚ, που αρχίζει σε περίπου μία ώρα στην Τούμπα…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φετινής Super League 1, στο γήπεδο της Τούμπας.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα των «πράσινων» απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος τεχνικός των «πράσινων» έκανε τέσσερις αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον Μπερνάρ να αντικαθιστά τον Παλάσιος, που είχε πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής κι έμεινε μάλιστα εκτός αποστολής του αγώνα τελικά, τους Σένκεφελντ-Μάγκνουσον να επιστρέφουν αντί των Πούγγουρα και Σάρλια, αλλά και τον Χουάνκαρ να ξεκινάει αντί του Γκάνεα.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν θα παίξουν στον άξονα, ο Αϊτόρ στην δεξιά πλευρά, ο Μπερνάρ στην αριστερή, με τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x