Stoiximan Super League

Με πατερίτσες και ειδική μπότα στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο Μάγκνουσον!

Δίπλα στον Παναθηναϊκό και τους συμπαίκτες του για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος εθεάθη με πατερίτσες στη Λεωφόρο.

Σε λίγη ώρα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το «παρών» στη Λεωφόρο έδωσε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, με τον Ισλανδό να βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Μάλιστα, ο Ισλανδός στόπερ εθεάθη στον πάγκο των «πρασίνων» αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, έχοντας μαζί του πατερίτσες και φορώντας την ειδική μπότα στο δεξί του πόδι, μετά και την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν από μερικές ημέρες ώστε να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό και τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς με την ΑΕΚ στις 25 Σεπτεμβρίου.

Να θυμίσουμε, πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προέβη στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο, στηρίζοντάς έμπρακτα τον παίκτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του, αφού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x