Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούριτσιτς ενόψει ΟΦΗ

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (29/2) προπόνηση του Παναθηναϊκού και τέθηκε στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το ματς στην Κρήτη, όπου επιστρέφει και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Με μια επιστροφή ξεκίνησε σήμερα (29/2) η… μίνι προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Και αυτό γιατί ο Φίλιπ Τζούριτσιτς προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους «πράσινους» και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για την κυριακάτικη (3/3) αναμέτρηση της Κρήτης!

Παιχνίδι στο οποίο θα είναι και πάλι στα πλάνα του Τούρκου τεχνικού και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής χθες, απέναντι στον Άρη.

Από εκεί και πέρα, Χουάνκαρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα, με τον Τιν Γεντβάι να συνεχίζει την θεραπεία του, ενώ δεν υπολογίζεται ο Γουίλιαν Αράο, λόγω καρτών.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με την προσθήκη του Φίλιπ Τζούριτσιτς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Σέρβος μέσος έβγαλε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x