Stoiximan Super League

Ανανέωσε με Κυριόπουλο και Βολάκη μέχρι το 2026 ο Παναθηναϊκός

Νέα συμβόλαια με τους Γιώργο Κυριόπουλο και Κώστα Βολάκη, με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, υπέγραψε ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε σήμερα (06/11) γνωστό.

Δύο κινήσεις με γνώμονα το μέλλον αλλά και οι οποίες «ακουμπούν» στο παρόν, μέσω της δεύτερης ομάδας του, ανακοίνωσε σήμερα (06/11) ο Παναθηναϊκός.

Καθώς, το «τριφύλλι» προχώρησε στην διπλή ανανέωση της συνεργασίας του τόσο με τον Γιώργο Κυριόπουλο όσο και με τον Κώστα Βολάκη, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να υπογράφουν συμβόλαια μέχρι το 2026.

Οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό Β ενώ σε ό,τι αφορά στον Κυριόπουλο έχει κάνει ήδη προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, πέρυσι τον χειμώνα στην Κύπρο, αλλά και ντεμπούτο σε ματς Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιώργου Κυριόπουλου. Ο 19χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026, ενισχύοντας στην παρούσα φάση τον Παναθηναϊκό Β’.

Ο Γιώργος, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2018 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022. Στις 15 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, αγωνιζόμενος στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Επίσης, ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στην πρώτη ομάδα και τώρα στη δεύτερη ομάδα. Θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, να δείξω ότι την αξίζω και να φτάσουμε σε επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Γιώργος Κυριόπουλος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Βολάκη. Ο 19χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026, ενισχύοντας τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Κώστας, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021, μετράει σχεδόν μία δεκαετία στην ακαδημία του συλλόγου και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα που αγαπάω από μικρός και βρίσκομαι ήδη 10 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη στήριξη που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω όσους με πιστεύουν» δήλωσε ο Κώστας Βολάκης μετά την υπογραφή του συμβολαίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x