Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αν πάρει νίκη επί της Ρεν ο Παναθηναϊκός, σβήνει την ήττα στη Λεωφόρο»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για όσα έγιναν στο νικηφόρο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, αλλά και για τη στροφή, πλέον, στο παιχνίδι με τη Ρεν, στη Γαλλία, μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Καταρχήν, για το λάθος του Μανούχου στη φάση με την αποβολή του Αράο, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε: «Ο Μανούχος έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος με την κόκκινη του Αράο. Πρέπει να γίνει διόρθωση και να μπορεί να παρεμβαίνει το VAR σε δεύτερη κίτρινη και όχι μόνο σε απευθείας κόκκινη».

Για την ικανοποίηση για την αντίδραση και τη νίκη επί της Λαμίας: «Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ικανοποίηση και για την αντίδραση σε κακή ημέρα. Την επόμενη μέρα, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, φάνηκε πόσο σημαντική ήταν η νίκη. Είναι ο κερδισμένος της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός. Αυτά τα ''μικρομεσαία'' παιχνίδια σου δίνουν αβαντάζ αν δεν έχεις απώλειες στην κανονική διάρκεια. Η ομάδα τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει με το ίδιο ρυθμό. Ακόμα και στην κακή της ημέρα η ομάδα έβαλε δύο γκολ. Υπάρχει ένας προβληματισμός για την ανασταλτική λειτουργία. Σε πρώτη φάση αυτό θα αντιμετωπιστεί από τις προπονήσεις».

Για τη στροφή στο παιχνίδι με τη Ρεν: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει σημαντικό μέρος των πιθανοτήτων για τις δυο πρώτες θέσεις. Καταρχάς δεν πρέπει να χάσει. Αν πάρει νίκη, θα έχει σβήσει την ήττα της Λεωφόρου. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Νομίζω ότι η Ρεν έχει πάρει λίγα από αυτά που δικαιούται στη βαθμολογία στη Γαλλία. Χρειάζεται δύο φορές προσοχή».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν περιμένει κάποια επιστροφή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αλλαγές σίγουρα θα έχει. Είναι πιθανό να δούμε τον Μπερνάρ από την αρχή. Ο Βέρμπιτς δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα. Πιστεύω ότι θα παίξει και ο Παλάσιος στο ματς αυτό. Η ομάδα θα έχει 1500 οπαδούς στο πλευρό του. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη Βιγιαρεάλ από τώρα. Ο κόσμος θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x