Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Νέα φιλική νίκη με… φωνές Γιοβάνοβιτς»

Ο Διονύσης Δεσύλλας σχολιάζει από την Αυστρία τη φιλική επικράτηση (1-0) του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και την έλλειψη δημιουργίας από τους «πράσινους».

*Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, κάνοντας το 4x4 στις φιλικές του αναμετρήσεις.

*Αναμφίβολα, αυτό που κρατάμε είναι η μαγική ενέργεια του Μπερνάρ στο γκολ και το τέρμα του νεαρού Καλοσκάμη. Παρ' όλα αυτά, το «τριφύλλι» έβγαλε θέματα στη δημιουργία, φτιάχνοντας λιγότερες φάσεις από το χθεσινό ματς.

*Για αυτό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σηκωνόταν από τον πάγκο και τους έβαζε αρκετές φορές τις φωνές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

*Οι χαφ του «τριφυλλιού» δεν είχαν καλή εμφάνιση και ο Παναθηναικός έβγαλε προβλήματα στη δημιουργία, ενώ και οι ακραίοι του δεν «έφτιαξαν». Ωστόσο, οι «πράσινοι» κατάφεραν να νικήσουν χωρίς να απειληθούν, αλλά και χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα.

*Εν μέρει, υπάρχει η δικαιολογία για τα διαδοχικά φιλικά μέσα σε δύο ημέρες, ενώ είδαμε και πολλές αλλαγές, που έγιναν, ώστε να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής.

*Τέλος, υπήρξε… λήξη συναγερμού με τον Μπαρτ Σένκεφελντ που αποχώρησε προληπτικά από το ματς και απλώς αναμένεται να μείνει 2-3 ημέρες εκτός προπονήσεων, χωρίς να έχει υποστεί ευτυχώς κάποιον τραυματισμό.

Δείτε εδώ το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα από την Αυστρία για το φιλικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x