Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Οι 10 «συνυπάρξεις» για Σπόραρ-Ιωαννίδη και το ένα... κοινό γκολ!

Δέκα φορές έχουν βρεθεί μαζί στον αγωνιστικό χώρο οι Φώτης Ιωαννίδης και Αντράζ Σπόραρ, ποτέ όμως από τη βασική ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το… κοινό τους γκολ απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συνηθίζει εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ιδιαίτερα, στα ντέρμπι όμως μια τέτοια είναι η «συνύπαρξη» των Ιωαννίδη και Σπόραρ για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Οι δυο επιθετικοί θα βρεθούν μαζί στον αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά από την αρχή παιχνιδιού των «πράσινων», καθώς στους 10 αγώνες που αγωνίστηκαν μαζί ο ένας εκ των δυο ερχόταν από τον πάγκο.

Η αρχή έγινε στο 77ο λεπτό της ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Conference League, σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (εντός με Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και εκτός σε Αγρίνιο, OPAP Arena, «Ζωσιμάδες») και σε δυο παιχνίδια του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος με Βόλο στο Πανθεσσαλικό και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Να σημειωθεί ότι σε ένα εξ' αυτών των 10 αναμετρήσεων, Ιωαννίδης και Σπόραρ συνεργάστηκαν σε γκολ του Παναθηναϊκού και αυτό συνέβη στο 2-0 επί του Ατρομήτου για την 13η αγωνιστική, με τον Σλοβένο να «μοιράζει» στον 23χρονο που στο 80ο λεπτό «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x