Stoiximan Super League

Καρπετόπουλος: «Παναθηναϊκός με πλάνο, Ολυμπιακός ομάδα μονάδων απ' όταν έφυγε ο Μαρτίνς»

Ακούστε το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποτέλεσμα του ντέρμπι «αιωνίων», με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Το σχόλιό του για το αποτέλεσμα του ντέρμπι «αιωνίων», με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, αλλά και την επικράτηση της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας είπε αρχικά για τις δύο αθηναϊκές ομάδες: «Αυτοί οι δύο ξεχώριζαν, αυτοί οι δύο θα πάνε ως το τέλος. Οι υπόλοιποι θα ψάχνουν μαγικές βραδιές και στιγμές αισιοδοξίας». Και συνέχισε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το να υπηρετήσει μια ομάδα ένα πλάνο είναι εύκολο, αρκεί να υπάρχει πλάνο! Στον Παναθηναϊκό κανείς δεν αμφιβάλει ότι υπάρχει πλάνο, ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Και πολλές φορές μέσα στη χρονιά έχουμε συζητήσει αν είναι το σωστό, αν είναι ωραίο, πάντως υπάρχει!

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, είναι μια ομάδα μονάδων από τότε, που ο τελευταίος προπονητής, που μπορούσε να φτιάξει κάτι (σ.σ. ο Μαρτίνς), ωραίο ή άσχημο δεν ξέρω, έφυγε το καλοκαίρι. Ετούτο εδώ (σ.σ. ο Ολυμπιακός) είναι κάτι άλλο! Ψάχνει ο άνθρωπος, που κάθεται στον πάγκο, κάποιους, που κατά τη γνώμη του είναι οι ήρωες της βραδιάς.

Όταν πηγαίνεις να πάρεις κάποια παιχνίδια με τις προσωπικότητες, ψάχνεις σανίδα σωτηρίας και δεν μπορεί αυτό το πράγμα να έχει μέλλον. Ο Παναθηναϊκός πήρε περίπατο το ντέρμπι
».

Όσο για την ΑΕΚ, σημείωσε: «Η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να μπαίνουν στα παιχνίδια της Έλληνες διαιτητές, όπως είχε γίνει με τον Σιδηρόπουλο και όπως έγινε σήμερα τον Διαμαντόπουλο μετά από όλα αυτά τα απίστευτα, που συνέβησαν. Από εκεί και πέρα, έχει και καλή ομάδα και επιλογές στον πάγκο της».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x